Mini Animals

Ajánlott életkor: 1-3 évesek

A “Mini Animal” egy állat formájú mini hátizsák kifejezetten az 1-3 éves gyermekek számára kialakítva, a mindennapos tevékenységekhez, szabadtérre és utazáshoz. Könnyű, mégis erős anyagokból készült, vízálló bevonattal, és súlya csupán körülbelül 210 g. A táska mosógépben mosható, és hátlapján névtáblával rendelkezik.

Mini Kiddy

Ajánlott életkor: 1-3 évesek

A “Mini Kiddy” -t úgy tervezték, hogy tökéletes társ legyen az 1-3 éves gyermekek számára a mindennapi tevékenységekben, a szabadban és az utazások során. Könnyű, mégis erős anyagokból készült, vízálló bevonattal, súlya csak kb. 260 g. A táska mosógéppel mosható, és hátlapján névtáblával rendelkezik.

Kiddy

Ajánlott életkor: 3-5 évesek

A Kiddy táskát fiatalabb és iskola előtt álló óvodások számára tervezték. Kényelmes, könnyű kialakításával és állítható vállpántjaival ez a modell kiválóan alkalmas óvodás korú gyermekek számára. Bőven biztosít helyet a kedvenc játékaik, színes ceruzáik vagy kis takarójuk tárolására. A táska mosógépben mosható. Utazáshoz, szabadtéri tevékenységekhez és óvodába ajánlott.

Kiddy Plus

Ajánlott életkor: 3-5 évesek

A “Kiddy Plus” -t úgy tervezték, hogy tökéletes társa legyen az óvodásoknak szabadtéri tevékenységekhez és utazásokhoz. Könnyű és erős anyagokból készült, vízálló bevonattal, súlya csak 320-340 g. Mosógépben mosható.

Upload files