Középiskola

Infinity

Az Infinity egy fiatalos hátizsák az általános és középiskolás diákok számára. Kényelmes párnázott hátlappal és mellkasi övvel. Nagy rekeszei vannak, így mindenféle könyvet és iskolai tárgyat könnyen csomagolhat. Párnázott laptop (15,6 “) és tablet (10”) tartókkal együtt
A hátizsák egy egyedi, szellemes üzenetet tartalmaz, melyet belülről nyomtat. Keresse meg azt, amelyik a legjobban szól Önről!

Choice

Ha Ön diák vagy fiatal, professzionális választás, a Choice táska modern formájú és megjelenésű minden igényt kielégít. Tágas, okosan szervezett belső rekeszei és zsebei lehetővé teszik, hogy személyes tárgyait biztonságos, rendezett helyen tartsa. Az elektronikus modulok védelmére külön párnázott laptop és tablet tartó található. Ha praktikus, kényelmes és tiszta formát szeretne, ez a táska!

Spirit

A Spirit a középiskolások és a sport kedvelők számára készült. Tágas, teljesen praktikus és párnázott laptoptartóval (15,6 “) készült.
A kollekció a zsák belsejében rejtett, szellemes üzenetet tartalmaz.

Ms Witty

Ms Witty egy Mini Daypack kollekció, amely a nők és a fiatal lányok számára készült. A kis méretű, szép színek kontrasztos bélés színekkel és biztató üzenetekkel teszik ezt a táskát a fiatal lányoknak.

Motion

Ha középiskolás diák vagy sportos elme van, a Motion mindig a “Motion” -ba kerül. A terek kifejezetten az edzőteremben vagy a képzésben résztvevők számára készültek. Könnyű, de mégis erős a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően.

Urban Pack

A Urban Pack egy napi csomag a mindennapi viselethez. Ideális középiskolás diákok és a városi viselet számára. A neon színek széles színválasztékából, konzervatívabb fekete és szürke színekből áll.

Air Sport

Ha sportos, aktív gondolkodású vagy modern megjelenést szeretne a funky nyomatokkal és a színekkel, az Air Sport ideális az Ön számára! Az elülső hevederek nemcsak sportosak, hanem a kabátoktól és a kabátoktól is szabaddá teszik a kezét, és rögzítik őket a zacskókhoz. Egy párnázott laptoptartóval és egy kisebb rekesszel rendelkezik. Hátizsákunkban egy zseniális üzenet van a zsák belsejében. Keresse meg azt, amelyik a legjobban rólad szól!

Air

A hátizsák modern kialakítású és a középiskolás diákok számára ideális vonalak, akik a modern megjelenésű hátizsákot praktikusan és kényelmesen kombinálják. Nagy rekesszel, jól párnázott laptoptartóval és kisebb zsebbel rendelkezik. Hátizsákunkban a táska belsejében rejtett szellemes üzenet található. Keresse meg azt, amelyik a legjobban rólad szól!

Active

Az aktív hátizsák sportos vonalakkal rendelkezik, melyek természet ihlette megjelenésűek. Ez jó választás az aktív diákok és a sport szerelmeseinek. Sok tágas rekesszel rendelkezik, párnázott laptop- és tablettartókkal, hogy a modulokat biztonságos helyen tartsa. Az ergonomikus hátsó párnázottság egész napos kényelmet biztosít. Hátizsákunkban a táska belsejében rejtett szellemes üzenet található. Tudja meg, mit mond Önnek!

Oxygen

Ha Ön diák vagy fiatal szakember, akkor a modern, de egyszerű megjelenésű, ihletett oxigén zsák minden igényt kielégít. Tágas, okosan szervezett belső rekeszei és zsebei lehetővé teszik, hogy személyes tárgyait biztonságos, rendezett helyen tartsa. Az elektronikus modulok védelmére külön párnázott laptop és tablet tartó található. Ha praktikus, kényelmes és tiszta formát szeretne, ez a táska! A hátsó csomagjainkban a táska belsejében rejtett szellemes üzenet található. Tudja meg, mit mond Önnek!

Compact

A Compact egy egyszerű, de sportos stílusban ihletett hátizsák, amely ideális a diákok és a fiatal szakemberek számára. Jellemzője bőr részletek, díszítő pánt és dinamikus vonalak. Ha a praktikus táskát magas kényelem és minimalista megjelenés keresi, a Compact jó választás az Ön számára. A hátsó csomagjainkban a táska belsejében rejtett szellemes üzenet található. Tudja meg, mit mond Önnek!

Upload files