Hímzést használunk, hogy a tervezési elemek kiemelkedőek és egyediek legyenek.
Keressen ilyen részletes hímzést az iskolai zsákok széles skáláján!

Különböző fiúk terveihez „Glow in dark” nyomatokat adtunk hozzá. Ez a különleges nyomtatás elnyeli a fényt, és sötétben bocsát ki, így az izzó hatás. Ha egy ilyen hűvös csomagot szeretne, keresse meg a „Lumi” nevet a termékek nevében.

Többnyire élethű 3D-s jelvényeket használunk, így a motívumokat
reális és izgalmas. Minden apró részletre, például a dinoszaurusz bőrmintájára gondoskodunk!

Az alkalmazás különböző hímzett szöveteket használ ugyanazon a terven. Ez egy igazán érdekes hatás ha a motívum egyes részein használják.

A csillogó csillogások és a strasszok mindenképpen kedvencek a kislányoknak. Ez tényleg sok fényt és csillogást ad, így a táska nagyon divatos és szép.

A fényvisszaverő elemeknek minden iskolatáska esetében kötelezőnek kell lenniük, hogy éjszaka nagyobb láthatóságot biztosítsanak. További lépést tettünk néhány fényvisszaverő anyagot a tervezésbe, és a végeredmény több mint kielégítő.

Az összes tervezést az általunk használt számos nyomtatási módszer egyikével díszítik. Az összes terméken megtalálhatja a világos és színes nyomtatott részleteket és mintákat.

Egyes lányok termékeit flitterekkel díszítik. Vannak reverzibilis flitterek, amelyek megváltoztatják a színüket, amikor megfordítják őket, és a nyomtatott flitterek, amelyeknek szép fényes hatása van.

Upload files