Általános iskola

Vintage

Korosztály: Iskola, alsó tagozat

Klasszikus forma és vonalak, mégis modern megjelenés. Ez a modell kiváló választás kisiskolások számára. A “Vintage” súlya mindössze 870 g, erős, tartós és vízlepergető anyagból készült. A kollekció különlegessége, hogy a táskák belseje különböző színes és izgalmas béléssel van ellátva, kukkants bele mindenképpen!

Midi

A klasszikus iskolatáska

Klasszikus forma és vonalak, mégis modern megjelenés. Ez a modell kiváló választás kisiskolások számára. A “Midi” súlya mindössze 750 g, erős, tartós és vízlepergető anyagból készült. A kollekció különlegessége, hogy a táskák belseje különböző színes és izgalmas béléssel van ellátva, kukkants bele mindenképpen!

Pack

Ez a modell kiváló választás iskolába, utazáshoz és kültéri programokhoz. A “Pack” súlya mindössze 610 g, erős, tartós és vízlepergető anyagból készült.

Mini

Ajánlott korosztály: 6-8 évesek

Ez a modell kompakt méretének és kialakításának köszönhetően ideális egészen óvodától második osztályig. A “Mini” súlya mindössze 695-730 g. Az ergonomikus kialakítás és a mellkaspánt optimalizálja a terhelést, és csökken a gyermek hátára nehezedő nyomás.

Mini-fit

Ajánlott korosztály: 6-8 évesek

Ez a modell kompakt méretének és kialakításának köszönhetően ideális egészen óvodától második osztályig. A “Mini-fit” súlya mindössze 765-820 g. Az ergonomikus kialakítás és a mellkaspánt optimalizálja a terhelést, és csökken a gyermek hátára nehezedő nyomás. Nézd meg a termékismertető videónkat és tudj meg többet az okos megoldásairól!

Classy

Ajánlott korosztály: 6-8 évesek

Ezt a modellt a 6-8 éves korosztály számára ajánljuk. A táska praktikus, ergonomikus kialakításának valamint a rendkívül széles mintakínálatnak köszönhetően ez az egyik legkedveltebb modell a Belmil kollekciójában. A súlya 900-960 g. Nézd meg a termékismertető videónkat és tudj meg többet az okos megoldásokról!

Compact

Ajánlott korosztály: 6-9 évesek

A “Compact” súlya mindössze 920-1050 g, erős, tartós és vízlepergető anyagból készült. A táska belső részének átgondolt kialakításának hála a tanszerek könnyedén és jól pakolhatók.

Customize-me

Ajánlott korosztály: 6-9 évesek

A “Costumize-Me” tökéletes választás alsó tagozatosok számára, hiszen az állítható hátkialakításnak köszönhetően a táska a gyermek aktuális magasságához igazítható, optimalizálva ezzel a súlyeloszlást. A mellkaspánt és lecsatolható öv stabil tartás biztosít, ami különösen fontos kerékpározás vagy futás közben. Nézd meg termékismertető videónkat és tudj meg többet az okos megoldásokról.

Cool Bag

Ajánlott korosztály: 6-9 évesek

A mellkaspánt és lecsatolható öv stabil tartás biztosít, ami különösen fontos kerékpározás vagy futás közben. Nézd meg termékismertető videónkat és tudj meg többet az okos megoldásokról. A táska minden oldalán fényvisszaverő elem található annak érdekében, hogy a gyermek jól látható legyen este vagy esős időben is. Az iskolatáska praktikusan osztott belső rekeszekkel és német Fidlock zármechanikával rendelkezik. Ez biztosítja az egyszerű nyitást és zárást is.

Missy & Mister

Ajánlott korosztály: 6-9 évesek

Missy és Mister

A Missy és Mister olyan gyerekek számára készült, akik rendszerint sok tanszert és egyéb holmit hordanak magukkal, ezért különösen fontos számukra az ergonomia és a jó pakolhatóság. A német Fidlock zármechanikának hála az iskolatáska egy könnyed félfordulattal nyitható és automatikusan zárható. Ez a táska nagyszerűen kombinálja a funkcionalitást, a biztonságot és a játékosságot. Nézd meg termékbemutató videónkat és győződj meg saját szemeddel a nagyszerű funkciókról.

Sporty

Ajánlott korosztály: 6-9 évesek

A “Sporty” egy sportos megjelenésű iskolatáska, melyet az alsó tagozatos korosztálynak ajánlunk. Az ergonomikus hátkialakításnak és a párnázott vállpántoknak köszönhetően a gyermek hátára nehezedő nyomás minimális szintre csökken. A valamivel nagyobb méret segít a rendszerezésben, a fényvisszaverő elemek pedig növelik a biztonságot rossz látási viszonyok között. Nézd meg termékbemutató videónkat és győződj meg saját szemeddel a nagyszerű funkciókról.

Functional

Ajánlott korosztály: 7-10 évesek

A “Functional” ahogy a neve is mutatja többfunkciós iskolatáska, mely könnyel gurulós táskává alakítható. Előnye kialakításában rejlik, mert a gurulós szerkezet nincs egybeépítve a táskával, így a táska könnyebb és hétköznapi ergonomikus iskolatáskaként is használható párnázott hátkialakítással és mellkas pánttal. A “Functional” táskákban elöl és oldalt található speciális termobélés lehetővé teszi, hogy az itt elhelyezett ételek és italok frissek maradjanak. Az okos kialakításnak köszönhetően ez a modell kiváló társ utazások során is. Nézd meg termékbemutató videónkat, és győződj meg saját szemeddel a nagyszerű funkciókról.

Leisure

Ajánlott korosztály: 6-9 évesek

Ez a könnyű súlyú táska jó választás 7-11 évesek számára. Puhaságának és hátizsák kialakításnak köszönhetően alkalmas iskolába, utazáshoz, kiránduláshoz és sportoláshoz is. Jellemzői közé tartoznak a tágas rekeszek és az ergonomikus hátkialakítás. Merevített alja stabilabbá és ellenállóbbá teszi és védelmet nyújt a tanszerek számára. Nézd meg a termékbemutató videónkat és győződj meg saját szemeddel a nagyszerű funkciókról.

Speedy

Ajánlott korosztály: 6-10 évesek

A “Speedy” a 6-10 éves korosztály számára készült. Alkalmas iskolába, utazáshoz és kültéri vagy sport tevékenységekhez. Tágas és jól pakolható rekeszekkel rendelkezik. Ergonomikus kialakításának és párnázott hátrészének hála stabil tartást biztosít kerékpározás vagy futás közben. Nézd meg termékismertető videónkat és tudj meg többet az okos megoldásokról.

Spacious

Ajánlott korosztály: 7-12 évesek

A “Spacious” a 7-12 éves korosztály számára készült. Alkalmas iskolába, utazáshoz és kültéri vagy sport tevékenységekhez. Tágas és jól pakolható rekeszekkel rendelkezik. Ergonomikus kialakításának és párnázott hátrészének hála stabil tartást biztosít kerékpározás vagy futás közben. Nézd meg termékismertető videónkat és tudj meg többet az okos megoldásokról.

Comfy Pack

Ajánlott korosztály: 7-12 évesek

A Comfy Pack azoknak a gyerekeknek készült, akik egy sportos iskolatáskát szeretnének. Ez a típus izgalmas színek és minták kombinációjában kapható, melyet felhelyezhető mágneses lapkák tesznek egyedibbé, a gyerekek aktuális hangulatának megfelelően. Kialakításának hála kiválóan alkalmas iskolába és utazáshoz egyaránt. Az ergonomikus és állítható hátpanel optimalizálja a súlyeloszlást, és viselőjével együtt nő a mérete. Nézd meg termékismertető videónkat és tudj meg többet az okos megoldásokról.

Easy Go

Ajánlott korosztály: 7 év felett

Az Easy go egy univerzális táska, amely a mindennapokhoz lett megtervezve. Akár az iskolában, az edzőteremben, vagy az utazások során, ez a modell tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Használható gurulós táskaként, vagy gyorsan hátizsákká alakítható. Ez a fajta sokoldalúság kiváló választást jelent mindazok számára, akiknek nagyméretű iskolai vagy sporteszközöket kell cipelniük.

Upload files